Rádi bychom vám přinesli shrnutí našich nedávných aktivit, které zahrnovaly srpnové hokejové soustředění a přípravné tréninky a zápasy.

Naše srpnové soustředění proběhlo tradičně na táborové základně v Karolíně. Zúčastnili se jej hráči z kategorií Dorost, Starší žáci A, Starší žáci B a Mladší žáci B. Soustředění bylo zaměřeno na intenzivní tréninky na Zimním stadionu v Blansku. Hráči se věnovali rozvoji technických dovedností, týmové spolupráce a fyzické kondice, přičemž každý den zahrnoval dopolední i odpolední tréninkové jednotky.

Součástí soustředění byly také přípravné zápasy ve Velkém Meziříčí, kde všechny naše kategorie zvítězily. Ačkoli nás tato vítězství těší, odhalila také nedostatky, na kterých musíme intenzivně pracovat do začátku ligových soutěží. Regenerace probíhala v aquaparku, kde si hráči mohli odpočinout a posílit týmový duch.

Po soustředění následoval týden intenzivních tréninků a dalších přípravných zápasů. Dorost, Starší žáci A a Starší žáci B vyrazili na celodenní zápasový trip do Žďáru nad Sázavou, kde všechny kategorie opět zvítězily. Tyto zápasy nám ukázaly, že jsme na dobré cestě, ale také že je stále na čem pracovat.

Celkově byl týden po soustředění velmi náročný, ale hráči prokázali odhodlání a nasazení, které přineslo skvělé výsledky. Trenéři se zaměřili na zlepšení týmové hry a odstranění slabin, aby byli hráči co nejlépe připraveni na nadcházející ligovou sezónu.

Děkujeme trenérům za odborné vedení a tvrdou práci, hráčům za jejich snahu a rodičům za jejich neustálou podporu. Společně budeme pokračovat v přípravách na nadcházející sezónu, ve které věříme v další úspěchy.

Share This