První část letní přípravy je za námi! 
Máme za sebou první část letní přípravy a všichni, kdo se do toho pořádně opřeli, se v nadcházející sezóně rozhodně neztratí. 🙂

Projekt Pojďhráthokej.cz
Naše nejmenší děti se zapojí do skvělého projektu Pojďhráthokej.cz na roky 2024-2026. Čekají nás nové zážitky a spousta zábavy!

Přihlášky do soutěží
Do krajských soutěží jsme přihlásili:

Týmy pro 2. a 3. třídy
Mladší žáky B
Starší žáky (dva týmy – třída A i B)
Dorost (U17) jako Technika Hockey Brno B. Ale pozor, tréninky a zápasy budou probíhat v Blansku a v našich barvách.

Trenérské obsazení
Všechny naše týmy mají skvělé trenéry a asistenty. Některé tváře už znáte, jiné jsou nové. Noví trenéři se už zapojili nebo se brzy zapojí do přípravy.

Letní plány
Začátkem prázdnin proběhl úspěšně hokejový tábor Rytířů Blansko. Na léto máme připravené kempy, přátelská utkání doma i venku a různé turnaje. Chceme, aby všichni byli k 28. září 2024, kdy startují ligové soutěže, perfektně připraveni.

Modernizace stadionu
Na stadionu byla vyměněno kompletní osvětlení za LED světla. Ve středovém kruhu jsme instalovali loga klubu a města. Modernizovali jsme šatny:

č. 15 pro dorost (kompletní rekonstrukce)
č. 14 pro starší žáky B (nové výmalby a LED osvětlení)

Besedy a nábory
Protože bez stálého přílivu nových hráčů se neobejdeme, spustili trvalou náborovou kampaň formou besed ve školách. První beseda proběhla ve středu 26. června a měli tu čest navštívit Základní školu TGM v Blansku s hvězdou besedy Filipem Králem. Další sérii besed máme naplánovanou na začátek školního roku.

 

Velké díky rodičům
Obrovské díky všem rodičům, kteří nám pomáhali a stále pomáhají s letní přípravou a úpravami stadionu. Bez vás by to nešlo! Děkujeme.

Vážíme si vaší podpory a spolupráce. Přejeme všem krásné léto a těšíme se na společnou nadcházející sezónu!

Vaši Rytíři Blansko

Share This