Od soboty 6. července do pátku 12. července 2024 proběhl hokejový tábor HC Rytíři Blansko. Děti, kterých bylo 27 ve věkových kategoriích od U10 až po U17, byly ubytovány v malebné táborové základně Karolín. Každý den absolvovaly dva tréninky na ledě na zimním stadionu v Blansku, kde pilovaly své hokejové dovednosti pod vedením zkušených trenérů Zdeňka Němce a Rudolfa Cakla.

Kromě intenzivních tréninků na ledě si děti užívaly i spoustu zábavy mimo stadion. Po náročných odpoledních trénincích chodily do přilehlého blanenského aquaparku, kde skotačily na tobogánech a užívaly si vodních radovánek. Po návratu do základny Karolín se chodily koupat do blízkého rybníka, kde se osvěžily a načerpaly novou energii. Nechyběly ani fotbalové zápasy, které rozvíjely jejich týmového ducha a přinesly mnoho zábavných momentů.

Velkým zpestřením programu byly také turnaje v badmintonu, které probíhaly v podvečer. Tyto turnaje byly velmi oblíbené a děti si v nich měly možnost nejen zasoutěžit, ale také se pobavit a odreagovat.

Celý tábor proběhl ve skvělé atmosféře, kde nechyběla radost z pohybu, nových přátelství a spousty nezapomenutelných zážitků. Díky pečlivé organizaci a nasazení všech zúčastněných, a především rodičů, se podařilo vytvořit úžasné podmínky pro mladé hokejisty. Bez vaší pomoci by to nešlo, a za to vám patří velké díky!

Doufáme, že se příští rok opět sejdeme a zažijeme další nezapomenutelný hokejový tábor plný radosti, sportu a dobrodružství.

Share This